Διεθνές Διιδρυματικό Πρόγραμμα Σπουδών "Ποιοτικός Έλεγχος Τροφίμων" (MSc in Analysis and Control of Food Products)
Browse by
Recent Submissions
-
Διατροφικές πτυχές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ελληνικών ροφημάτων φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα γάλακτος
(Τσιφτσή Αικατερίνη, 2023-06)Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η αντιοξειδωτική ικανότητα και το προφίλ των λιπαρών οξέων σε διάφορα είδη φυτικών ροφημάτων που καταναλώνονται ως υποκατάστατα γάλακτος. Για την παρασκευή των δειγμάτων, χρησιμοποιήθηκαν ...