Browsing Τμήμα Χημικών Μηχανικών by Subject "Plant-based, antioxidant capacity, fatty acids, cocoa"
Now showing items 1-1 of 1
-
Διατροφικές πτυχές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες ελληνικών ροφημάτων φυτικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα γάλακτος
(Τσιφτσή Αικατερίνη, 2023-06)Στην παρούσα εργασία μελετήθηκε η αντιοξειδωτική ικανότητα και το προφίλ των λιπαρών οξέων σε διάφορα είδη φυτικών ροφημάτων που καταναλώνονται ως υποκατάστατα γάλακτος. Για την παρασκευή των δειγμάτων, χρησιμοποιήθηκαν ...