Show simple item record

dc.contributor.advisorΊτζιου Αικατερίνη
dc.contributor.authorΜαυρέλη, Συμέλα Β.
dc.date.accessioned2024-02-02T11:27:11Z
dc.date.available2024-02-02T11:27:11Z
dc.date.issued2023-11
dc.identifier.urihttps://dspace.uowm.gr/xmlui/handle/123456789/4337
dc.descriptionΠανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Επιστημών Υγείας. Τμήμα Μαιευτικής.en_US
dc.description.abstractΣκοπός της εργασίας είναι η διερεύνηση του τρόπου κατά τον οποίο τόσο τα τρία μακροθρεπτικά όσο και τα μικροθρεπτικά συστατικά στα τρόφιμα επιδρούν στη γονιμότητα είτε αρνητικά ή θετικά βάσει των ιδιότητών τους και της δράσης τους στον οργανισμό. Επίσης, περιγράφεται ο μηχανισμός του οξειδωτικού στρες και ο ρόλος του στα πλαίσια της γονιμότητας τόσο των γυναικών όσο και των αντρών - αλλά και η συσχέτισή του με τη διατροφή. Τέλος, στην παρούσα εργασία, γίνεται και αναφορά στα πλεονεκτήματα της μεσογειακής διατροφής προς τη γονιμότητα.en_US
dc.language.isogren_US
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Επιστημών Υγείας.en_US
dc.subjectΓονιμότηταen_US
dc.subjectΟξειδωτικό στρες και διατροφήen_US
dc.subjectΟξειδωτικό στρεςen_US
dc.titleΗ επίδραση της διατροφής στη γονιμότηταen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record