Now showing items 1-3 of 3

    • Εφαρμογή συστήματος HACCP σε οινοποιείο 

      Πανούση, Ηλιάνα Αντωνία (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας, 2023-09-27)
      Στην παρούσα πτυχιακή εργασία πραγματοποιήθηκε εφαρμογή συστήματος διασφάλισης υγιεινής τροφίμων HACCP σε οινοποιείο, του οποίου οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη Δυτική Μακεδονία. Αρχικά, αναφέρθηκαν οι έννοιες της ποιότητας ...
    • Μελέτη και κατασκευή επαγγελματικής κουζίνας σε νοσοκομειακή μονάδα 

      Αναγνώστου, Ιουλία Ηλ.; Φωκά, Αρετή Αθ. (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Πολυτεχνική Σχολή., 2023-05)
      Στον τομέα της υγείας, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζονται, υπάρχουν πολλοί παράγοντες υποβάθμισης της ποιότητας και σοβαρά εμπόδια στην εφαρμογή συστημάτων διαχείρισής της. Ένας σημαντικός παράγοντας της υγείας του ...
    • Παραγωγή και προσδιορισμός ποιοτικών χαρακτηριστικών κέτσαπ 

      Οπασίνη, Ελπίδα (Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίας, 2024-02)
      Σκοπός της παρούσας πτυχιακής εργασίας είναι η παραγωγή και ο προσδιορισμός των ποιοτικών χαρακτηριστικών της κέτσαπ. Συγκεκριμένα, το πρώτο κεφάλαιο πραγματεύεται στη ιστορία της τομάτας, στις ποικιλίες που υπάρχουν, ...