Show simple item record

dc.contributor.advisorΚαμαρούδης, Σταύρος
dc.contributor.authorΣτεφανίδου, Ιωάννα
dc.date.accessioned2020-07-23T08:21:06Z
dc.date.available2020-07-23T08:21:06Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://dspace.uowm.gr/xmlui/handle/123456789/1774
dc.descriptionΠροπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών. Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσηςen_US
dc.description.abstractΣκοπός της παρούσας έρευνας είναι να αναδειχθεί η ποντιακή γλώσσα μέσω της σπουδαιότητας του φαγητού, της παράδοσης και της κουζίνας του Ελληνισμού του Πόντου. Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε μια βιβλιογραφική έρευνα σε ποιοτικά δευτερογενή δεδομένα, προερχόμενα από διαφορετικές πηγές. Τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιήθηκαν για να παρουσιάσουν την αυθεντική εκδοχή της παραδοσιακής ποντιακής κουζίνας και να ευαισθητοποιήσουν τους νέους να διαφυλάξουν την παράδοσή τους. The purpose of the research is to point out the Pontic Greek language through the importance of food, tradition and the cuisine of the Hellenism of Pontus. For this purpose, a bibliographical research of qualitative secondary data, which came from different sources, was carried out. These data were used to present the original version of traditional cuisine of Pontos to sensitize the young to preserve their tradition.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών. Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσηςen_US
dc.subjectΠόντοςen_US
dc.subjectποντιακή κουζίναen_US
dc.subjectπαράδοσηen_US
dc.subjectPontusen_US
dc.subjectPontian cuisineen_US
dc.subjecttraditionen_US
dc.titleΗ ορολογία της Ποντιακής κουζίναςen_US
dc.title.alternativeThe terminology of Pontian cuisineen_US
dc.typeBSc thesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record