Show simple item record

dc.contributor.authorΚαμενάκης, Μιχαήλ
dc.date.accessioned2025-02-20T07:45:12Z
dc.date.available2025-02-20T07:45:12Z
dc.date.issued2024-02
dc.identifier.urihttps://dspace.uowm.gr/xmlui/handle/123456789/5446
dc.descriptionΠανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίαςen_US
dc.description.abstractΗ παρούσα εργασία μελετά και διερευνά τη χρήση και εφαρμογή του ποιοτικού ελέγχου σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ζύμης. Μέσω της βιβλιογραφικής ανασκόπησης σχετικά με την ιστορία του ποιοτικού ελέγχου, τις αρχές και τον στόχο της, που είναι η διασφάλιση της ποιότητας, θα διαπιστωθούν τα σημεία, στα οποία είναι αναγκαία η εφαρμογή του ποιοτικού ελέγχου. Η μελέτη περίπτωσης, αποσκοπεί στη διερεύνηση των τρόπων εφαρμογής του ποιοτικού ελέγχου σε τρόφιμα ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ζύμης. Μέσω της ανάλυσης των διαφόρων τρόπων εφαρμογής ποιοτικού ελέγχου στις διάφορες κατηγορίες τροφίμων ζωικής προέλευσης, που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ζύμης, θα εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με την υποχρέωση εφαρμογής μεθόδων ποιοτικού ελέγχου για τη διασφάλιση των προϊόντων.en_US
dc.language.isogren_US
dc.publisherΠανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Σχολή Γεωπονικών Επιστημών. Τμήμα Γεωπονίαςen_US
dc.subjectΤρόφιμα ζωικής παραγωγήςen_US
dc.subjectΖύμηen_US
dc.titleΠοιοτικός έλεγχος τροφίμων ζωικής προέλευσης που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα ζύμηςen_US
dc.typeThesisen_US


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record